Доступність посилання

ТОП новини

Українцям радять не їхати до Таїланду, Лівії і Балкан


Повінь у Боснії й Герцеговині, 20 травня 2014 року
Повінь у Боснії й Герцеговині, 20 травня 2014 року
Міністерство закордонних справ рекомендує українцям утриматися від поїздок до низки балканських країн через повінь, Лівії – у зв’язку із загостренням ситуації з безпекою. Крім того, МЗС радить українцям бути обережними в Таїланді у зв’язку із запровадженням воєнного стану в цій країні.

«У зв’язку з подальшим погіршенням ситуації, пов’язаної з масштабними паводками в Сербії, Боснії та Герцеговині, а також на сході Хорватії, МЗС рекомендує громадянам України утриматися найближчим часом від поїздок до постраждалих регіонів цих країн, а тим, хто перебуває на їхній території, – постійно відстежувати повідомлення місцевих органів про розвиток ситуації, додержуватися інструкцій місцевих рятувальних служб, а також враховувати можливі зміни в русі сухопутного та повітряного транспорту», – повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс.

Крім того, він озвучив рекомендацію громадянам України утриматися від поїздок до Лівії у зв’язку із загостренням безпекової ситуації в цій країні, зокрема, в її столиці – місті Триполі.

Також представник МЗС нагадав, що сьогодні в Таїланді запровадили воєнний стан, у зв’язку з чим відомство рекомендує громадянам, які перебувають у цій країні, бути пильними й обережними, а також уникати відвідування місць масового скупчення людей, не здійснювати самостійних поїздок цією країною, не брати участі в демонстраціях і не вступати в суперечки з місцевим населенням із політичних питань.
XS
SM
MD
LG