Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині через самовідведення комуністів бракує членів виборчкомів


На Дніпропетровщині терміново добирають членів дільничних виборчих комісій. Про це сьогодні повідомили в Дніпропетровській облдержадміністрації.

За даними з облдержадміністрації, люди «терміново запрошуються до роботи у виборчих комісіях через те, що члени комісій від Комуністичної партії України масово звільняються».

«Вибори президента-2014 можуть бути поставлені під загрозу через невиконання вимог законодавства по мінімальній чисельності дільничних виборчих комісій. Окружні комісії закликають всіх небайдужих допомогти у роботі», – заявили в облдержадміністрації.

Там також оприлюднили контакти 17 окружних виборчих комісій, дільничні виборчкоми яких потребують кадрів.

Водночас сьогодні в. о. заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов на своїй сторінці у Фейсбуці написав, що «Симоненко і Ко перейшли всі межі», «вони хочуть зірвати вибори і вкрасти у нас нашу країну».

«Я звертаюся до всіх патріотів незалежно від партійної належності і політичних поглядів. Давайте замінимо червонопузу нечисть у виборчкомах. Проведемо вибори. А з ними розберемося трохи пізніше», – написав Філатов.

Лідер комуністів Петро Симоненко 17 травня оголосив, що знімає свою кандидатуру з виборів президента України. Він заявив, що ці вибори «правлячий режим, встановлений внаслідок державного перевороту, прагне використати для своєї легітимізації в очах світової громадськості».

XS
SM
MD
LG