Доступність посилання

ТОП новини

В Івано-Франківську чотири дільниці відкрилися з запізненням


В Івано-Франківську чотири дільниці відкрилися з запізненням від п’яти до 20 хвилин. Про це повідомили в обласній організації Комітету виборців України (КВУ).

За словами представника КВУ Ігоря Ткача, на одній з дільниць затримка сталася через те, що не змогли відкрити сейф, ще на одній кілька хвилин пішло на молитву, з якої розпочали роботу.

Перші години показали високу активність виборців. Водночас пік відвідування дільниць очікують опівдні, коли люди завершать недільну молитву в храмах.

Експерти прогнозують високу активність і пов’язують це з подіями на сході України, де є загроза зриву виборів.

На Прикарпатті зареєстровано трохи більше мільйона виборців, діють сім окружних і 1034 дільничних виборчих комісій.

В Івано-Франківському виборчому округу № 83 одночасно з президентськими виборами відбуваються проміжні вибори до Верховної Ради.

Як повідомив член правління обласної організації КВУ Максим Лисюк, на деяких дільницях виникли складності у зв’язку з тим, що є окремі черги для отримання бюлетенів президентських виборів і парламентських довиборів. Однак, на його думку, «це суттєво на виборчий процес не вплине».

Працює прес-центр обласної організації КВУ, де не лише збирають інформацію від спостерігачів, а й обіцяють проведення прес-конференцій, зустрічей з кандидатами в депутати і представниками штабів кандидатів у президенти.
XS
SM
MD
LG