Доступність посилання

ТОП новини

Самооборона Майдану напала на Попова


Самооборонівці напали на Олександра Попова
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:04:08 0:00

Самооборонівці напали на Олександра Попова

Після судового засідання про розгін Майдану 30 листопада минулого року, яке перенесли на 5 червня через звернення адвоката потерпілих про відвід судді, Самооборона Майдану напала на екс-голову КМДА Олександра Попова. Активісти спершу виштовхали екс-чиновника з будівлі суду. Біля входу Попова вже чекали кілька десятків майданівців. Вони одразу почали скандувати образливі вигуки на адресу колишнього голови КМДА, вимагаючи, щоб він зізнався у тому, що віддавав наказ розігнати Майдан 30 листопада.

Потім Попова облили водою і йодом. У нього кидали монети та дрібні купюри, звинувачуючи у хабарництві. На адресу екс-чиновника лунали погрози, його штовхали, але до бійки не дійшло. Попри інцидент Попов запевнив журналістів, що й далі ходитиме на судові засідання у цій справі.

«Я готовий вислухати все, що мені скажуть, у тому числі і потерпілі майданівці. Мені для себе важливо пройти весь шлях реабілітації. Єдине, що має відбутись у нашій країні, це те, що все має відбуватись по закону і в умовах демократії. А сьогодні, якщо так формуються нові порядки в країні, то я не знаю. Мабуть, це не те, чого ми хотіли», – заявив Олександр Попов.

Колишнього голову КМДА Олександра Попова звинувачують у причетності до силового розгону учасників Євромайдану у ніч на 30 листопада.
XS
SM
MD
LG