Доступність посилання

ТОП новини

На залізничному вокзалі Донецька одна людина загинула – ОДА


Дим з міжнародного аеропорту Донецька, 26 травня 2014
Дим з міжнародного аеропорту Донецька, 26 травня 2014
Одна людина загинула, ще двоє поранені на залізничному вокзалі у Донецьку. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Донецької облдержадміністрації.

«Сьогодні на залізничному вокзалі постраждали троє людей. Із них 1 – загинув (чоловік), 2 – отримали поранення (але не вогнепальні, попередньо – осколкові). З цих двох постраждалих – 1 дитина, але з ним все гаразд, він уже відпущений додому», – мовиться у повідомленні прес-служба Донецької ОДА.

У штабі АТО повідомляють, що не мають інформації про загиблих військових під час операції. На цю годину є лише незначні поранення, повідомив прес-офіцер АТО Олексій Дмитрашковський.

Як сказав Радіо Свобода прес-секретар Донецької залізниці Володимир Селіванов, у Донецьку евакуювали людей із транзитного вокзалу.

Прес-софіцер АТО Олексій Дмитрашковський повідомив, що антитерористична операція триває, незважаючи на те, що стрілянина трохи зупинилась.

Сьогодні у Донецьку розпочалась антитерористична операція. Це пов’язано з тим, що вночі озброєні бойовики так званої «ДНР», яку Україна визнала терористичною організацією, прибули в аеропорт і спробували встановити контроль над об’єктом.
XS
SM
MD
LG