Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровщина: Тігіпко випереджає Тимошенко, але лідер – Порошенко


У Дніпропетровській області на виборах президента кандидат, виходець з Дніпропетровщини, Сергій Тігіпко випереджає іншу уродженку регіону Юлію Тимошенко. Про це сьогодні повідомив виконавчий директор дніпропетровського обласного відділення Комітету виборців України» Станіслав Жолудєв.

«У Юлії Тимошенко по Дніпропетровщині – 9,5%. Сергій Тігіпко за всеукраїнськими результатами посідає 5-е місце, а от у Дніпропетровській області його результат виявився іншим: 10,2%. Кандидат у нашому регіоні обігнав навіть Юлію Тимошенко», – сказав Жолудєв.

При цьому, зазначає представник КВУ, лідером перегонів в області є Петро Порошенко.

Він також повідомив, що, за результатами місцевих виборів, новим міським головою Жовтих Вод на Дніпропетровщині став самовисуванець Василь Тарасенко. За даними Жолудєва, Жовті Води – це наразі єдине з чотирьох міст області, де результати місцевих виборів уже відомі. Явка становила 56%.

Як зазначив Станіслав Жолудєв, цього разу на Дніпропетровщині під час виборів не було суттєвих проблем – штовханини, конфліктних ситуацій, проблем з виїзним голосуванням.

«Позитивний момент і в тому, що, враховуючи явні недобори членів комісії цього року, дільничні комісії не були паралізовані», – сказав Станіслав Жолудєв.

За повідомленням ЦВК, в електронну систему «Вибори» внесено близько 90% бюлетенів, лідирує Петро Порошенко, маючи підтримку виборців понад 54%.

Явка виборців в Україні є рекордною, вона перевищує 66% попри те, що частина дільниць та окружкомів на Донбасі не працювали через атаки озброєних проросійських екстремістів та диверсантів.
XS
SM
MD
LG