Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики намагаються дискредитувати силовиків, обстрілюючи мирних жителів – Селезньов


Бойовик у селі Семенівка біля Слов'янська, 26 травня 2014 року
Бойовик у селі Семенівка біля Слов'янська, 26 травня 2014 року
Бойовики на сході України намагаються дискредитувати силовиків, задіяних в антитерористичній операції, повідомив керівник групи інформування про антитерористичну операцію (АТО) Владислав Селезньов.

«З метою дискредитації українських силовиків, задіяних в АТО, 26 травня самохідна артилерійська установка «Нона», яку раніше захопили бойовики, проводила обстріл житлових кварталів Слов’янська й Семенівки», – написав він на своїй сторінці у Facebook.

За словами Селезньова, внаслідок обстрілу серед мирних жителів є вбиті та поранені. «Керівництво сил АТО вкотре наголошує, що дії сил АТО спрямовані на стабілізацію ситуації в регіоні, відновлення конституційного ладу та правопорядку, забезпечення миру та спокою в районі проведення операції зі знищення незаконних озброєних формувань, які загрожують життю і безпеці жителів регіону», – наголосив Селезньов.

Він запевнив, що вогонь по мирних кварталах українські силовики не ведуть навіть за умови, якщо в цих районах розміщені вогневі позиції бойовиків, які здійснюють обстріл блокпостів українських військовослужбовців.

За його словами, сьогодні терористи знову обстрілюють житлові квартали Слов’янська.
XS
SM
MD
LG