Доступність посилання

ТОП новини

Обама привітав Порошенка з перемогою


Президент Сполучених штатів Барак Обама привітав Петра Порошенка з перемогою на президентських виборах в Україні. Про це йдеться на сторінці Twitter Ради національної безпеки США.

Учора держсекретар США Джон Керрі привітав вибір українців і заявив, що США продовжуватимуть працювати з новообраним президентом.

Спостерiгачi вiд мiсiї Органiзацiї з безпеки і співпраці в Європi заявляють, що президентськi вибори в Україні вiдбулися вiдповiдно до мiжнародних норм i стандартiв.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що президентські вибори в Україні пройшли «не без проблем», але в цілому це позитивний крок. За його словами, Москва готова до діалогу з представниками Києва і з Петром Порошенком. Але, як заявив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, наразі невідомо, чи буде президент Росії Володимир Путін вітати новообраного президента України.

За даними обробки 98% електронних протоколів, за Петра Порошенка на позачергових виборах президента проголосували 54,62% виборців.
XS
SM
MD
LG