Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку в районі управління СБУ стрілянина – мер


У районі будівлі управління Служби безпеки України Донецької області, захопленої раніше бойовиками, чути стрілянину, повідомив мер Донецька Олександр Лук’янченко.

«Просимо жителів прилеглих будинків не підходити до вікон, не виходити на балкони та вулицю без гострої потреби, а також по можливості коригувати маршрути пересування в цьому районі», – йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сайті мера.

За даними кореспондента Радіо Свобода, евакуюють пожежну частину, що розташована поряд з будівлею СБУ, персонал уже вивезли, територію барикадують бетонними блоками.

Водночас, як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, у небі над Донецьком літають бойові літаки, вони кружляють над центральними районами міста – Київським та Ворошиловським. У місті чути сильне гудіння.

Також чути хлопки біля найбільшого в місті торгового центру «Донецьк-Сіті» і стрілянину біля обласного господарського суду, що розташований у тому ж районі.

Крім того, очевидці повідомляють, що центром Донецька у бік Макіївського шосе близько 11 ранку їхала колона техніки сепаратистів.
XS
SM
MD
LG