Доступність посилання

ТОП новини

В Івано-Франківську оголошена триденна жалоба


Через загибель українських військовослужбовців в Івано-Франківську оголошено триденну жалобу від 30 травня до 1 червня. Відповідне розпорядження видав міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

Серед військовослужбовців, які загинули поблизу Слов’янська Донецької області під час антитерористичної операції, шестеро прикарпатців. Це співробітники спеціального батальйону міліції з Івано-Франківська, які були у збитому бойовиками гелікоптері Мі-8 Національної гвардії України.

Пам’ять загиблих вшанують завтра хвилиною мовчання під час урочистих лінійок у школах міста з нагоди останнього дзвоника.

Портрети загиблих виставлені на постаменті пам’ятника працівникам органів внутрішніх справ Прикарпаття, які загинули при виконанні службових обов’язків. Біля пам’ятника, що неподалік управління УМВС в області, на перехресті вулиць Сахарова і Коновальця, стояла почесна варта. Мешканці міста приносять квіти і свічки.

Сьогодні поблизу Слов’янська був збитий український вертоліт Мі-8.

У Національній гвардії України повідомляють про 12 загиблих українських силовиків. Раніше спікер парламенту, в.о. президента Олександр Турчинов повідомив про 14 загиблих під Слов’янськом, серед яких і генерал Сергій Кульчицький.
XS
SM
MD
LG