Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську 5 тисяч випускників створили з кульок рекордний прапор України


У Дніпропетровську 5 тисяч випускників створили рекордний прапор України з повітряних кульок
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00

У Дніпропетровську 5 тисяч випускників створили рекордний прапор України з повітряних кульок

У Дніпропетровську в п’ятницю під час Параду випускників 5 тисяч 11-класників з повітряних кульок жовтого та блакитного кольорів створили рекордний для України символ – Державний прапор.

Тримаючи в руках повітряні кульки, випускники пройшли центральними вулицями міста колоною, довжиною в понад 400 метрів.

Під оплески батьків, друзів та жителів міста школярі «пронесли» Прапор України від облдержадміністрації до центральної площі Дніпропетровська. Під час ходи вони скандували «Одна, єдина, соборна Україна!», «Герої не вмирають, вмирають вороги!», виконували гімн України, співали пісень. Чимало хлопців та дівчат були вбрані у вишиванки.

Уже на площі Героїв Майдану учасники параду відпустили повітряні кульки в небо.

У центрі міста на випускників очікував святковий концерт. Його підготували старшокласники з міст та районів області. Учасникам дійства запропонували також взяти участь у конкурсах і розіграшах.

Як повідомив радник голови облдержадміністрації Борис Трейгерман, акція була організована повністю на спонсорські кошти, жодних грошей з бюджету області задіяно не було.

Як заявили в облдержадміністрації, в організації свята особливу увагу приділили питанню безпеки дітей. Увечері під час масштабного концерту для випускників центр міста патрулювтимуть понад півтисячі міліціонерів.

Раніше у п'ятницю Донецька ОДА порекомендувала задля безпеки святкувати випускні вечори в місті не довше, ніж до восьмої вечора.
XS
SM
MD
LG