Доступність посилання

ТОП новини

Російська сторона продовжує провокувати насильство і підтримувати терористів на сході України – МЗС


©Shutterstock
©Shutterstock
Російська сторона продовжує провокувати насильство і підтримувати діяльність бойовиків-терористів на сході України. Про це заявили в департаменті інформаційної політики МЗС України щодо чергового факту грубого порушення режиму українсько-російського державного кордону з території Росії.

«На тлі нотацій про норми людської моралі, які прозвучали в коментарі МЗС Росії від 30 травня ц. р. стосовно надання гуманітарної допомоги населенню східних областей України, російська сторона на практиці продовжує провокувати насильство і підтримувати діяльність бойовиків-терористів, які вбивають і тероризують мирних жителів Донецької і Луганської областей України», – мовиться в повідомленні МЗС.

«Сьогодні, 30 травня, МЗС України передало російській стороні офіційну ноту-протесту з вимогою надати роз’яснення щодо чергових фактів грубого порушення режиму українсько-російського державного кордону в результаті спроб озброєних осіб потрапити на територію України з території Російської Федерації», – зазначено в повідомленні МЗС.

Раніше сьогодні МЗС Росії заявило, що й надалі наполягає на тому, щоб Україна надала можливість Росії передати «гуманітарну допомогу» для східних регіонів України, де жителі, як твердять у Москві, потерпають від «каральної операції» офіційного Києва.
XS
SM
MD
LG