Доступність посилання

ТОП новини

На Майдані запалили шини через Кличка


На Майдані підпалили шини через Кличка
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:58 0:00

На Майдані підпалили шини через Кличка

Кількадесят активістів Майдану біля барикади на перехресті вулиць Хрещатик і Богдана Хмельницького розвели два вогнища на знак протесту проти звільнення центральних вулиць Києва від наметів і барикад.

Як передає кореспондент Радіо Свобода, активісти запалили шини, щоб продемонструвати незгоду з планами потенційного мера Віталія Кличка очистити майдан Незалежності. Так, сьогодні комунальники зі спецтехнікою приїхали розбирати барикаду на вулиці Грушевського.

«Ми завжди палили шини. Це нагадування для влади, що з Майданом треба домовлятися, а не застосовувати силу. Не треба наганяти сюди міліцію. Кличко хоче тут другу війну зробити? Він би краще свої сили витратив, щоб навести лад на Сході, де майданівці гинуть», – заявив сотник 20-ї сотні Ігор Ігнатенко.

Водночас, майданівці заявляють, що не підуть з центру Києва, доки «влада не почне боротись з корупцією і не виконає обіцянки, які давали впродовж революції».

Кандидат у мери Києва, лідер партії УДАР Віталій Кличко днями закликав людей розібрати барикади в центрі міста і повернутися до мирного життя. Він заявив, що барикади в центрі столиці вже виконали свою функцію.
XS
SM
MD
LG