Доступність посилання

ТОП новини

У Міловому на Луганщині прикордонники затримали російського «командира»


Прикордонники відділу «Мілове» затримали громадянина Російської Федерації, який прямував до Луганська з метою дестабілізації ситуації. Про це інформує сайт Державної прикордонної служби України.

«Під час затримання 38-річний громадянин Росії повідомив, що є командиром одного з підрозділів «народного ополчення Донбасу». В особистих речах затриманого виявлено військову форму, ніж, балаклаву та мапу Луганської області. Також зі слів затриманого стало відомо, що він брав участь у чеченській кампанії, під час якої був двічі поранений», – інформують прикордонники.

Держприкордонслужба заборонила цьому громадянину в’їзд на територію України терміном на 3 роки та передала співробітникам СБУ.

Мілове – районний центр у Луганській області з населенням близько шести тисяч людей. Цей населений пункт межує з російським містечком Чертково (населення близько 10 тисяч осіб), державний кордон у багатьох місцях є номінальним – на кількасотметровій вулиці Дружби народів одна частина вулиці є українською, інша – російською. Раніше також можна було вільно перейти залізничну колію і опинитися на російській залізничній станції Чертково.
XS
SM
MD
LG