Доступність посилання

ТОП новини

Усі електрички на Придніпровській залізниці через АТО супроводжує міліція


Задля безпеки пасажирів в умовах антитерористичної операції і літнього часу 150 приміських поїздів Придніпровської залізниці щодоби супроводжує 200 співробітників міліції. Про це повідомили сьогодні в прес-службі головного управління МВС України на Придніпровській залізниці.

За даними відомства, спільними групами транспортної міліції та батальйону «Дніпро-1» взяті під контроль підступи до залізничних станцій і шляхів. Також приміські поїзди взяті під щодобовий супровід співробітниками міліції.

Крім того, на станціях «Мелітополь» і «Новоолексіївка» в цілодобовому режимі чергують по 50 співробітників міліції та прикордонників.

Як поінформували на Придніпровській залізниці, із запровадженням літнього графіку руху кількість поїздів збільшилася майже удвічі, в цих умовах правоохоронці розпочали реалізацію оперативно-профілактичної операції «Пасажир» задля безпеки пасажирів та недопущення провезення заборонених предметів.

Потяги, що курсують в донецькому напрямку, тепер об’їжджають місто Слов’янськ, який є епіцентром антитерористичної операції, тому прибувають в кінцевий пункт на 1-3 години пізніше розкладу. Кримські потяги теж затримуються як мінімум на півтори години через заповнення міграційних карт і перевірку пасажирів співробітниками прикордонних служб.

Раніше в штабі національного захисту Дніпропетровської області заявили про взяття під контроль чотирьох станцій на межі Дніпропетровської та Донецької областей – Чаплине, Просяна, Межова, Слов’янка – через спроби захоплення залізниці членами незаконного угруповання «ДНР». Бійці добровольчих батальйонів взяли на себе відповідальність за зупинку пасажирських потягів і та речей пасажирів.
XS
SM
MD
LG