Доступність посилання

ТОП новини

Міліція відкрила провадження за фактом вибуху в Миколаєві


Управління Міністерства внутрішніх справ у Миколаївській області розпочало кримінальне провадження через вибух у багатоповерхівці в Миколаєві.

Провадження відкрили за статтею «порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Вибух у 5-поверховому житловому будинку, який пошкодив дві квартири, розташовані на верхніх поверхах, стався сьогодні вранці. За попередніми даними, в результаті вибуху постраждали три людини: в опікове відділення Миколаївської міської лікарні був доставлений чоловік, у якого медики діагностували опіки 45% поверхні тіла, його особу встановлюють. Ще двом людям надали медичну допомогу на місці – у них різані рани від скла.

Встановлюються обставини, які стали причиною вибуху.


Будинок знеструмлений і відключений від газу. Наразі рятувальні роботи тривають.

За даними МВС, із чотирьох мешканців квартири, де стався вибух, двоє дорослих і дитина 2013 року народження перебувають наразі у сусідньому регіоні. Місце перебування власниці житла – 50-річної жінки наразі встановлюється. Рятувальники розчищають завали, ведеться пошук осіб, які можуть перебувати між панелями.

За даними рятувальників, терміново евакуйовано 54 людини.

Це вже другий за останній місяць вибух у житловому будинку в Миколаєві. Внаслідок трагедії, що сталася 12 травня, загинули семеро людей.
XS
SM
MD
LG