Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині через обстріл зупинено роботу одного з водоводів


На Донеччині тимчасово зупинено роботу каналу «Сіверський Донець – Донбас». Як інформує прес-служба Донецької обласної державної адміністрації з посиланням на комунальне підприємство «Вода Донбасу», до таких заходів вдалися після артилерійського обстрілу, скоєного на території однієї з насосних станцій водоводу.

«Сьогодні о 10:00 внаслідок артилерійського обстрілу на території насосної станції першого підйому каналу «Сіверський Донець – Донбас» були смертельно поранені двоє співробітників комунального підприємства «Вода Донбасу» і було завдано шкоди будівлі насосної станції», – йдеться у повідомленні ОДА.

Відновлення роботи, за даними відомства, буде можливе лише після припинення вогню й обстеження оснащення насосної станції. Поки що, за даними ОДА, немає можливості навіть доправити на станцію працівників.

На комунальному підприємстві «Вода Донбасу» інформують, що забезпечення залежних від водоводу населених пунктів здійснюватимуть із резервних водосховищ. Якщо ситуацію не вирішать найближчим часом, на підприємстві не виключають запровадження скороченого графіку подачі води.
XS
SM
MD
LG