Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині через негоду і бойові дії знеструмлені 26 населених пунктів – ДТЕК


У Донецькій області через негоду і бойові дії відрізано від електропостачання 26 населених пунктів. Про це повідомили в прес-службі компанії «Донецькобленерго» (ДТЕК).

Згідно з повідомленням, 12 населених пунктів у Авдіївському, Шахтарському, Краснолиманському районах знеструмлені через складні погодні умови (грози, сильний вітер). У відновлювальних роботах задіяно 20 оперативно-виїзних і ремонтних бригад і 20 одиниць техніки «Донецькобленерго».

Також 14 населених пунктів знеструмлені через бойові дії в Слов’янському районі. Це – села Андріївка, Красноармійське, Карпівка, Тихонівка, Щурово, Брусовка, Караван, Закотне, Дмитирівка, Степанівка, Маринівка, Латишеве; селища Василівська пустинь і Райгородок.

Крім того, залишається без електропостачання велика частина самого Слов’янська, 11 лікарень і фельдшерсько-акушерських пунктів, а також станції, що подають воду до житлових будинків. В даний час відновити електропостачання в Слов’янському районі практично неможливо через активні бойові дії, заявили в компанії.
XS
SM
MD
LG