Доступність посилання

ТОП новини

На Прикарпаття привезли на лікування двох поранених під Слов’янськом бійців


Двох поранених під час антитерористичної операції під Слов’янськом бійців із Івано-Франківщини перевезли на лікування додому. Про це повідомив Радіо Свобода директор департаменту охорони здоров’я обласної держадміністрації Роман Мельник.

У вівторок поранених із військового госпіталю у Харкові транспортували до Івано-Франківська. Для цього на схід відправили два реанімобілі центру екстреної медичної допомоги. Транспортування також забезпечувало управління МВС в області та ДАІ.

«Ми не сумніваємося, що у Харкові надають професійну допомогу, але там дуже багато потерпілих, і коли там сотня людей, то це зовсім не така медична допомога, як ми тут будемо за своїми хлопцями дивитися», – зазначив Роман Мельник.

Поранені прикарпатці є бійцями спеціальної роти міліції, що бере участь в антитерористичній операції. Шестеро бійців цього підрозділу загинули 29 травня у збитому гелікоптері під Слов’янськом, ще один загинув і двоє були поранені під час обстрілу бойовиками блокпоста українських силовиків на Донеччині 6 червня.

Прикарпатський спецпідрозділ міліції повернувся з зони бойових дій до Івано-Франківська.
XS
SM
MD
LG