Доступність посилання

ТОП новини

Через вибух авта в Донецьку постраждали сім людей – ОДА


У результаті вибуху автомобіля на стоянці біля будівлі Донецької облдержадміністрації, який стався близько 22:00, постраждали сім людей. Такі дані наводить департамент охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації.

У стані різного ступеня тяжкості, в тому числі у тяжкому, постраждалих доставлені до лікарень Донецька, йдеться в повідомленні.

Як повідомили у мерії Донецька, за повідомленнями диспетчерської служби за 50 метрів від будівлі Донецької обласної державної адміністрації вибухнув мікроавтобус «Газель». На місце події виїхали автомобілі МНС і чотири бригади «швидкої допомоги».

Через вибух пошкоджені вікна Донецького обласного художнього музею.

Подробиці події з’ясовують, додали в мерії.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, за неофіційною інформацією, вибухнув мікроавтобус лідерів «ДНР», яку Україна визнала терористичною організацією. Вибух був такої сили, що за кілька кілометрів від місця вибуху дрижали вікна і реагували сигналізації автомобілів.

Кілька днів тому в центрі міста був вчинений напад на лідера «ДНР» Дениса Пушиліна, його авто обстріляли неподалік будівлі ОДА, в результаті загинув один із його помічників. Пушилін наразі перебуває в Москві.
XS
SM
MD
LG