Доступність посилання

ТОП новини

Росія не постачає зброю в Україну – представник Путіна


©Shutterstock
©Shutterstock
Росія не порушувала територіальну цілісність України і вважає надуманими заяви про направлення збройних формувань та постачання зброї. Про це заявив спеціальний представник президента Росії з питань міжнародного співробітництва в боротьбі з тероризмом і транснаціональною організованою злочинністю Олександр Змєєвський, передає «ИТАР-ТАСС».

«Вигадки про причетність Росії до ескалації напруженості нічим не підтверджені. Тим паче, ми не сприймаємо бездоказові твердження про втручання Росії в ситуацію в Україні, направлення в цю країну збройних формувань та постачання зброї», – сказав Змєєвський.

«Останнім часом зроблені кроки щодо зниження концентрації поблизу кордону з Україною російських збройних сил», – зазначив спецпредставник президента Росії Володимира Путіна.

За його словами, Росія жадає якнайретельнішого вивчення даних про буцімто застосування українською стороною заборонених міжнародним правом видів зброї.

12 червня кілька російських БТРів і танків перетнули кордон із Україною через захоплені бойовиками прикордонні пункти пропуску. Росія назвала ці заяви «вигадкою».
XS
SM
MD
LG