Доступність посилання

ТОП новини

Син Януковича каже, що не розмовляв із Лукашенком


Віктор Янукович-молодший
Віктор Янукович-молодший
Син колишнього президента України Віктора Януковича – Віктор Янукович-молодший спростував інформацію про телефонну розмову з президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Багато хто, в тому числі Мустафа Найєм (опираючись на якісь «надійні джерела»), поставили мені питання щодо моїх переговорів з президентом Лукашенком», – написав син Януковича.

«Відповім коротко: я – скромна людина, не страждаю манією величі, не плету державних інтриг, не здійснюю державних переворотів для розвалу України і не вважаю себе уповноваженим вести переговори з главами інших держав. А пана Лукашенка, схоже, розіграв відомий телефонний хуліган – пранкер Вован. Більше мені з цього приводу додати нічого», – додав Янукович.

Про те, що сім’я екс-президента України Віктора Януковича шукає притулок у Білорусі, на своїй сторінці у Facebook написав головний редактор «Громадського телебачення», журналіст Мустафа Найєм.

У понеділок видання LB.ua оприлюднило аудіозапис телефонної розмови, де про це говорять нібито Янукович-молодший і президент Білорусі Олександр Лукашенко.
XS
SM
MD
LG