Доступність посилання

ТОП новини

Симоненко назвав «фейком» відео СБУ про вербування комуністами бойовиків


Петро Симоненко
Петро Симоненко
Лідер Комуністичної партії Петро Симоненко обвинувачує Службу безпеки України у фальсифікації відеозапису, на якому затримані бойовики заявляють, що їх вербували для участі в озброєному протистоянні керівники місцевого осередку Компартії України.

«Те, що видається за «одкровення» бойовика, насправді бездарний «фейк» і фальсифікація. Очевидно, що людина, яка дає «свідчення», не має ані найменшого поняття про те, хто її насправді вербував, а вимушено повторює заздалегідь заготовлену неправду», – йдеться в повідомленні прес-служби КПУ.

За повідомленням, Симоненко вже направив відповідний депутатський запит голові СБУ з вимогою озвучити, які й проти кого конкретно порушені кримінальні справи на підставі «свідчень того, хто представлений у відеоматеріалі як терорист».

Як заявив Симоненко, влада проводить «брудну кампанію» проти комуністів

СБУ раніше повідомила, що бійці антитерористичної операції біля прикордонного посту «Дякове» Луганської області затримала п’ятьох членів незаконного озброєного формування, двох з яких завербували керівники місцевого осередку Компартії України.
XS
SM
MD
LG