Доступність посилання

ТОП новини

Росія оголосила Авакова і Коломойського в міжнародний розшук


Арсен Аваков
Арсен Аваков
Слідчий комітет Росії оголосив у міжнародний розшук міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова й голову Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського. Про це повідомляє російське агентство «Інтерфакс» із посиланням на представника Слідчого комітету Росії Володимира Маркіна.

«У рамках кримінальної справи про застосування заборонених засобів і методів ведення війни, вбивство за обтяжуючих обставин, перешкоджання професійній діяльності журналістів та викраденні людей слідчими Слідчого комітету винесено постанову про розшук Арсена Авакова та Ігоря Коломойського. Цю постанову направлено в Головне управління кримінального розшуку МВС Росії. Авакова та Коломойського оголошено в міжнародний розшук, який проводиться на території всіх держав-членів Інтерполу», – заявив Маркін.

Раніше цього місяця російський Слідчий комітет повідомив про порушення справи проти Авакова і Коломойського. Очільник МВС України Арсен Аваков так відреагував на це повідомлення у своєму «Фейсбуці»: «Дякую за високу оцінку моєї й Ігоря Валерійовича (Коломойського – ред.) роботи. Зобов’язуюся і надалі працювати і служити Україні так, щоб бути максимально не зручним путінському режиму».

МЗС України останню заяву Слідчого комітету Росії поки не коментувало.
XS
SM
MD
LG