Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики вбили ще двох українських силовиків, трьох поранили – Селезньов


Протягом дня члени незаконних збройних формувань, ігноруючи мирний план врегулювання ситуації на сході України, обстріляли два блокпости сил АТО, внаслідок чого загинули два українські військовослужбовці, ще троє були поранені, повідомляє керівник групи інформування про АТО Владислав Селезньов.

«Напад бойовиків на опорний пункт сил АТО на сході України, який забезпечує охорону й оборону державного кордону на певній ділянці з метою недопущення прориву на території України бандформувань, приніс втрати», – написав Селезньов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

​Унаслідок мінометного обстрілу й пусків із ПТУР (протитанкова керована ракета) було пошкоджено бойову машину піхоти, додав Селезньов.

За його словами, поранені перебувають у лікарні.

​Селезньов також повідомив, що бойовики обстріляли блокпости навколо Слов’янська із застосуванням стрілецької зброї, автоматичних гранатометів АГС-17 і мінометів. Втрат серед військовослужбовців у цьому випадку немає, додав він.

Раніше керівник групи інформування про АТО повідомив, що бойовики сьогодні під Слов’янськом збили український вертоліт Мі-8, за попередніми даними, всі дев’ять людей, які перебували на борту, загинули.

Вчора після переговорів у Донецьку сепаратисти заявили, що готові пристати на перемир’я, оголошене українською владою, і припинити вогонь до 27 червня.

XS
SM
MD
LG