Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстрілюють три блокпости під Слов’янськом – Тимчук


На даний час під Слов’янськом бойовики обстрілюють відразу три блокпости сил АТО, повідомляє на своїй сторінці у Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук..

«Бойовики використовують міномети і автоматичні гранатомети АГС-17. У районі позицій силовиків на горі Карачун терористи готуються до штурму», – написав він.

Також, за словами Тимчука, не підтверджується інформація, раніше поширена російськими ЗМІ, про захоплення бойовиками військової частини в Артемівську. Цю військову частину повністю контролюють силовики, готові виконати бойові завдання з оборони об’єкта, додав Тимчук.

Раніше сьогодні, за його даними, які підтвердили в штабі АТО, бойовики збили вертоліт Мі-8, на борту якого були 9 людей. Усі вони, за попередніми даними, загинули. Крім того, як повідомив керівник групи інформування про АТО Владислав Селезньов, протягом дня члени незаконних збройних формувань, ігноруючи мирний план врегулювання ситуації на сході України, обстріляли два блокпости сил АТО, внаслідок чого загинули два українські військовослужбовці, ще троє були поранені.

Лідери бойовиків натомість заявили, що це Київ не дотримується умов перемир’я.

XS
SM
MD
LG