Доступність посилання

ТОП новини

Міліція відкрила два кримінальні провадження через події на засіданні ради ФПУ


Федерація профспілок в умовах облоги обрала голову
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:06:03 0:00

Слідчий відділ Дніпровського райуправління міліції відкрив два кримінальні провадження у зв’язку з подіями, які сьогодні стались у київському готелі «Турист». Про це повідомили у Відділі зв’язків з громадськістю головного управління МВС України у Києві.

У міліції нагадали, що сьогодні близько 10:00 група невідомих вдалася до грубих порушень громадського порядку в готелі «Турист», щоб попри заборону потрапити на засіданні ради Федерації профспілок України. Мітингувальники розбили вікна, двері і меблі в адміністративному корпусі готелю «Турист».

«Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування. Слідчим відділом Дніпровського РУ ГУ МВС України в місті Києві відкриті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство» та ч. 2 ст. 345 КК України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Розпочате досудове слідство», – повідомили у київському управлінні міліції.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, ФПУ сьогодні обрала головою Григорія Осового. При цьому вибори проходили в умовах спроби невідомих проникнути в зал засідань готелю «Турист». Під час штурму залу, де проходило засідання, виникло загорання, на місце події прибуло п'ять пожежних машин та міліція.

XS
SM
MD
LG