Доступність посилання

ТОП новини

Аваков дав кілька годин «адекватним» бойовикам, щоб вони скласти зброю


Арсен Аваков
Арсен Аваков

Бойовики мають ще кілька годин для того, щоб виконати мирний план президента України, заявив керівник Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков. В іншому разі, за його словами, українські правоохоронці відповідатимуть адекватно і жорстко.

Як заявив глава МВС, вчорашні напади на військову частину Національної гвардії в Донецьку і на блокпост № 1 біля Слов’янська не є військовими. «Це політичний напад, напад на мир, на спроби вирішити питання добром», – наголосив Арсен Аваков, якого цитує сайт МВС.

«У рамках так званого «мирного процесу» з боку «ДНР» і «ЛНР» українські силовики вже мають втрати – понад 20 убитих і велику кількість поранених за тиждень, а також переповнену чашу терпіння», – сказав Аваков.

Аваков висловив сподівання, що всі адекватні люди отримають шанс – ще кілька годин для того, щоб виконати мирний план президента України. «Збройні Сили країни, Національна гвардія та підрозділи МВС налаштовані саме на таке вирішення питання», – заявив Арсен Аваков.

Сьогодні о 22:00 спливає термін перемирʼя, оголошеного на сході президентом України Петром Порошенком. Глава держави обіцяє після повернення у Київ сьогодні ввечері обговорити з силовиками можливе продовження режиму перемирʼя, запровадженого на Донбасі.

Відео МВС України

XS
SM
MD
LG