Доступність посилання

ТОП новини

Жінки Дніпропетровська разом з «ультрас» передали тонну «гуманітарки» українським бійцям


Волонтери Дніпропетровська тоннами доправляють «гуманітарку» українським військовим
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:57 0:00

Жінки-волонтерки Дніпропетровська разом з активістами фан-клубу футбольного клубу «Дніпро» доправили близько тонни гуманітарної допомоги розвідувальній роті однієї з військових частин у регіоні.

Із рук в руки вони передали солдатам продукти харчування та засоби гігієни, зібрані волонтерками в супермаркетах Дніпропетровська в рамках кампанії «Допоможемо українській армії», а також побутові речі, принесені небайдужими громадянами на імпровізований склад.

За словами координатора акції Наталії Холодової, у гуманітарному вантажі також каремати, білизна, лампочки, медичні препарати та інші товари, необхідні військовим на передовій. Також бійцям передали листи підтримки та малюнки від дітей.

«Нам дуже приємно, що до нас долучаються люди не тільки з Дніпропетровська, а й з усієї країни. Приміром, учора ми отримали три ящики шоколаду від небайдужої родини, шість ящиків хлібців – від небайдужого громадянина. За все це ми щиро вдячні, і думаємо, що разом ми переможемо», – зазначила координатор.

Крім того, скоординувавшись з волонтерами, сільгоспвиробники Дніпропетровщини передали українським бійцям понад 3,5 тонни свіжих овочів, левова частка з яких уже переправлена солдатам у зону АТО.

За інформацією активіста фан-клубу «Дніпра» Олександра, футбольні уболівальники регулярно, по кілька разів на тиждень, доправляють допомогу військовим у зону АТО, серед пріоритетів – засоби індивідуального захисту.

«Відвозимо безпосередньо в частини, хлопцям, тримаємо зв'язок з бійцями й командирами підрозділів, щоб уникнути якогось неправильного використання цих товарів, щоб усе це було безпосередньо в бійців, а не осідало на складах», – зазначив Олександр.

Від середини квітня на сході України триває антитерористична операція. У ній беруть участь регулярні частини української армії, співробітники міліції, СБУ, Держприкордонслужби, бійці добровольчих батальйонів.

XS
SM
MD
LG