Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині формують три батальйони міліції особливого призначення


Автомобіль батальйону «Дніпро», Дніпропетровськ, 30 червня 2014 року
Автомобіль батальйону «Дніпро», Дніпропетровськ, 30 червня 2014 року

На Дніпропетровщині формують батальйони патрульної служби міліції особливого призначення «Дніпро-1», «Артемівськ» та «Січеслав». Про це Радіо Свобода повідомили в прес-службі ГУМВС в Дніпропетровській області.

За даними з міліції, на посади рядового, молодшого та середнього начальницького складу запрошують добровольців – цивільних осіб. Кандидати мають бути придатні до військової служби за станом здоров’я. Перевагу надають тим, хто пройшов строкову службу в Збройних силах України, має спортивні досягнення та добру фізичну підготовку.

«Орієнтовна заробітна плата від 4 тисяч гривень», – йдеться у повідомленні.

Водночас у батальйоні «Січеслав» повідомили, що їхній спецпідрозділ унікальний, адже створений на базі козацького об’єднання «Новокодацька сотня Війська Запорозького», в ньому «шанують усі козацькі та християнські традиції».

Крім того, обласне управління міліції звернулося до жителів області, громадських організацій та об’єднань з проханням «повідомляти правоохоронним органам про відомі вам факти проявів тероризму, сепаратизму, порушень громадського порядку, появи біля ваших осель невідомих підозрілих осіб, залишених без нагляду пакунків або предметів».

«Сталося так, що біля меж нашої Дніпропетровської області проводиться антитерористична операція, ведуться бойові дії. Місцева влада та правоохоронні органи роблять усе можливе для забезпечення миру та спокою на території регіону», – зазначили в управлінні.

Раніше міністр Арсен Аваков повідомив, що в Міністерстві внутрішніх справ України створено 30 регіональних спецпідрозділів, чисельність особового складу яких становить 5,6 тисячі осіб.

XS
SM
MD
LG