Доступність посилання

ТОП новини

США підтримають будь-яке рішення України щодо АТО


Речниця Держдепу США Джен Псакі
Речниця Держдепу США Джен Псакі

Сполучені Штати готові застосувати нові економічні санкції проти Росії, зокрема і секторальні. Про це заявила речниця Державного департаменту США Джен Псакі.

Що ж до можливого продовження перемир’я на сході України, Псакі зазначила, що «це рішення України в тільки України». За її словами, США підтримають будь-яке рішення Києва. Джен Псакі зазначила, що умови припинення вогню порушуються сепаратистами.

«Ми й досі отримуємо повідомлення, що бойовики з Росії та проросійські сепаратисти продовжують нападати на позиції українських військ», – зазначила Псакі.

Президент України Петро Порошенко за підсумками наради з керівниками українських силових відомств 27 червня ухвалив рішення про продовження режиму припинення вогню ще на 72 години. Термін перемир’я збіг 30 червня о 22:00.

Прес-секретар президента Святослав Цеголко повідомив, що Петро Порошенко ще проводить нараду і оголосить рішення після неї.

За інформацією народного депутата Олега Ляшка, сьогодні на засіданні РНБО вирішили відновити антитерористичну операцію і запровадити воєнний стан на Донбасі.

XS
SM
MD
LG