Доступність посилання

ТОП новини

Українські військові у зоні АТО забезпечені усім необхідним – Дмитрашківський


Українські військові у зоні проведення антитерористичної операції забезпечені усім необхідним. Про це в інтерв’ю Радіо Свобода повідомив речник АТО Олексій Дмитрашківський.

«Військові сил АТО наразі забезпечені всім необхідним, мають у наявності і бронежилети, до речі, сьогодні мають довезти решту бронежилетів, які будуть вручені особовому складу. З озброєнням питання взагалі не виникає. Щодо духу військових, то хочу сказати, що моральний дух дуже високий, всі готові до продовження антитерористичної операції та до її завершення», – зазначив Дмитрашківський.

Сьогодні українські силовики встановили контроль над трьома населеними пунктами на Донбасі, захопленими раніше сепаратистами: Закотним, Старим Караваном та Брусівкою.

Прикордонники і українській військові відбили також пункт пропуску «Довжанський» на кордоні з Росією у Луганській області.

Пізно ввечері 30 червня президент Петро Порошенко за підсумками засідання Ради національної безпеки і оборони України ухвалив рішення зупинити дію режиму одностороннього припинення вогню на Донбасі. Після цього розпочалася активна фаза АТО.

XS
SM
MD
LG