Доступність посилання

ТОП новини

Підриви залізничних колії не пов’язані з війною – керівник МВС


Підриви залізничних колій і мостів на сході України не пов’язані з веденням бойових дій в зоні АТО. Про це заявив керівник МВС Арсен Аваков.

За його словами, таким чином ватажок горлівських бойовиків, росіянин Ігор Безлер на прізвисько «Біс» намагається встановити контроль над переміщенням вантажів.

«Ці підриви здійснюють мародери. Це нічого спільного немає з війною. Просто гроші. Пан Безлер таким чином заробляє гроші. Він підриває залізничні шляхи таким чином, щоб всі вагони проходили через 1-2 нитки і він їх обкладав даниною. Саме через це пан Безлер, за нашими даними, вбив так званого міністра транспорту так званої «ДНР», бо на цю тему у них були протиріччя», – сказав Аваков.

Сьогодні вранці бойовики підірвали три ділянки залізниці у Донецькій та Луганській областях. 29 червня підрив колій вчинили на Харківщині. 27 червня невідомі двічі підривали залізничний міст на станції «Городній» у Луганській області. 24 червня в Запорізькій області підірвали залізничний міст на виїзді з міста Оріхів. 22 червня на ділянці Іловайськ-Кутейникове був підрив непарної колії.

XS
SM
MD
LG