Доступність посилання

ТОП новини

До звільнення журналістів «Громадського ТV» залучені всі силові структури – Стець


Настя Станко
Настя Станко

Усі силові структури залучені до спецоперації зі звільнення журналістки «Громадського ТV» Анастасії Станко й оператора Іллі Безкоровайного, повідомив керівник групи зі звільнення журналістів, народний депутат (фракція «Батьківщина») Юрій Стець.

«Стан справ украй важкий, до спецоперації залучені всі силові структури. Ситуація під контролем у президента. Сьогодні після обговорення з главою СБУ Наливайченком ухвалене рішення передати контроль оперативних дій до СБУ», – написав Стець на своїй сторінці у Facebook.

Напередодні стало відомо про захоплення в Луганській області двох співробітників «Громадського ТV». Представники угруповання «Луганська народна республіка» не висували окремих вимог щодо їх звільнення. Речник інформаційного центру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко повідомив, що Станко і Безкоровайний живі, тривають переговори щодо їх звільнення.

Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дуня Міятович висловила обурення з приводу затримання журналістів «Громадське ТV» у Луганській області й закликала звільнити їх.

XS
SM
MD
LG