Доступність посилання

ТОП новини

Обама – найгірший президент від часу Другої світової війни?


Результати опитування вказують на те, що, на думку більшості американців, Барак Обама є найгіршим президентом країни від часу Другої світової війни. У незалежному опитуванні, що його провів Квінніпекський університет наприкінці минулого місяця, із 1400 американських виборців, 33 відсотки заявили, що із списку 12 президентів від 1945 року, Обама опинився на останньому місці. Місце перед ним, з 28 відсотками голосів, зайняв його безпосередній попередник Джордж Буш молодший.

Роналда Рейґена, який був президентом протягом більшості 1980-х років, було визано найкращим президентом США після Другої світової війни. На другому місці, серед найкращих, опинився Білл Клінтон. Такої думки 18 відсотків виборців.

Різні опитування, проведені останніми роками, вказували на Обаму як слабкого президента, хоча він був обраний на другий термін, перемагаючи у 2012 році республіканця Мітта Ромні. Проте після виборів Обама зазнав кілька невдач як у внутрішній, так і закордонній політиці. Тепер більшість виборців думає, що для країни було б краще, якби переможцем тоді вийшов Ромні.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG