Доступність посилання

ТОП новини

До Донецька мають намір прорватися понад 1000 бойовиків із Слов`янська і Краматорська – Тимчук


До Донецька мають намір прорватися понад тисяча бойовиків із Слов`янська і Краматорська. Як пише у Facebook керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, угруповання, що прорвалося зі Слов`янська до Краматорська, готується до подальшого прориву на Донецьк.

У Краматорську до них приєдналися представники місцевого криміналітету.

«Для виїзду з міста на даний час бойовики масово «експропріюють» легкові автомобілі у місцевого населення. Загальна чисельність угруповання, яке готується до прориву, – понад 1 000 людей», − повідомляє Тимчук.

Крім того, як повідомляє донецький журналіст Олексій Мацука, бойовики «ДНР» з усіх міст області колонами їдуть до Донецька.

«Мета терористів Стрелкова - Донецьк. Вони мають намір закріпитися в місті. Місцеві сепаратисти ДНР вже майже не контролюють ситуацію в місті», - написав журналіст в соцмережі.

Раніше, як повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, керівник розвідувально-диверсійної групи ГРУ Генштабу Збройних сил Росії Ігор Гіркін (прізвисько «Стрєлок»), що називає себе «головнокомандуючим» «ДНР», і більшість терористів втекли із Слов’янська.

За інформацією «Новостей Донбасса», в Донецьку місцеві сепаратисти, які називають себе «ДНР», і бандугруповання «Батальйон «Схід» наразі не визначилися, чи співпрацюватимуть із «стрєлковцями». Напередодні останні спробували узяти під контроль обласну міліцію в Донецьку, але «Схід» відбив атаку.

XS
SM
MD
LG