Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко змінив свою частину квоти складу Нацради з телерадіомовлення


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко звільнив Любов Бакаленко, Володимира Манжосова і Ларису Мудрак із посади членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Відповідні укази глави держави опубліковані на сайті президента.

Іншими указами Порошенко призначив Владислава Севрюкова, Григорія Шверка і Юрія Артеменка членами Нацради з телебачення і радіомовлення.

Шверк тривалий час обіймав посаду першого віце-президента, члена ради директорів медіа-холдингу UMH, пішов з холдингу у листопаді 2013 року, після угоди купівлі-продажу 99% медіахолдингу UMH компанії ВЕТЕК бізнесмена Сергія Курченка.

Севрюков, згідно з держреєстром Нацради, є власником 25% телерадіокомпанії «Станція» (Чернівці), а також за даними видання «Телекритика» був керівником комерційного відділу «5-го каналу».

Артеменко у 2005 році протягом кількох місяців очолював Запорізьку облдержадміністрацію, у 2010 -11 роках обіймав посаду заступника міністра культури. Входить до складу громадської ради при Держкомтелерадіо.

4 липня Верховна Рада призначила чотирьох членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України за своєю квотою.

XS
SM
MD
LG