Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики посилюють оборонні споруди – Донецька ОДА


Після відходу з кількох міст, бойовики збільшують кількість оборонних споруд в інших населених пунктах Донеччини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Донецької облдержадміністрації.

«У Донецьку бойовики, які перебралися зі звільнених українськими військовими міст, розмістилися у раніше захоплених будівлях, облаштовують блокпости і готуються до військових дій. У Кіровському бойовики «ДНР» суттєво зміцнили блокпост на в’їзді у місто. Крім того, попри патрулювання міста народними дружинами, ополченці взяли на себе контроль над порядком у місті. У Харцизьку між Зуївкою і Зугресом розташовані п’ять БТРів. Крім того, угрупування ополченців взяла в блокаду місто Ілловайск», – мовиться у повідомленні.

За інформацією Донецької ОДА, бойовики продовжують нападати на українських військовослужбовців. Зокрема, у Амвросіївському районі був атакований блокпост, встановлений представниками Нацгвардії. У Новоазовському районі 15 бойовиків, які прибули в село Обрив на двох катерах з боку Росії, обстріляли прикордонний пункт, поштове відділення та інші державні установи. У результаті нападу є втрати з боку українських військовослужбовців, – повідомляють в облдержадміністрації.

Українські військові, що беруть участь в антитерористичній операції, упродовж останніх днів звільнили від проросійських бойовиків Слов’янськ, Краматорськ, Костянтинівку, Артемівськ, Дружківку та кілька інших населених пунктів на сході країни.

Проросійські бойовики далі контролюють Донецьк, Луганськ, Горлівку і кілька менших міст. Українські силовики продовжують антитерористичну операцію.

XS
SM
MD
LG