Доступність посилання

ТОП новини

КРРТ вирішує не платити за електроенергію телепередавачів, контрольованих сепаратистами


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

Концерн радіомовлення, радіозв’язку і телебачення повідомив сьогодні, що його керівництво вирішило при перерахуванні коштів за спожиту електроенергію не враховувати її споживання «об’єктами, які контролюються терористами». Як мовиться в повідомленні, відтак не оплачуватимуть роботу об’єктів Луганської філії в містах Луганську, Лисичанську, Ровеньках та об’єктів Донецької філії в Донецьку, Краматорську, Артемівську, Докучаєвську та Костянтинівці.

КРРТ нагадує, що ще 16 червня надіслав листи компаніям-постачальникам електроенергії для об’єктів концерну в Донецькій і Луганській областях із попередженням про таку можливість, передбачену чинними договорами в разі «обставин непереборної сили».

Раніше керівництво КРРТ зазнавало значної критики, зокрема, з боку частини працівників концерну, які звинувачували керівників у «пособництві терористам» через відмови раніше припинити оплату електроенергії за передачі в ефір на об’єктах підприємства, вже давно захоплених проросійськими сепаратистами, антиукраїнських російських телеканалів, якими бойовики замінили українські канали.

Державний Концерн радіомовлення, радіозв’язку і телебачення забезпечує майже все ефірне аналогове телемовлення в Україні.

XS
SM
MD
LG