Доступність посилання

ТОП новини

Мати бійця АТО цілувала телевізор, коли побачила сина у новинах


Мати цілувала телевізор, коли побачила сина-військовослужбовця в новинах
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:43 0:00

Мати цілувала телевізор, коли побачила сина-військовослужбовця в новинах

Четвертий місяць сім’я Євтушенко живе від дзвінка до дзвінка. Сестра командира 25-ї аеромобільної бригади Сергія Євтушенка Наталія розповідає, що з братом говорить мінімум двічі на день. Жінка розуміє, що Сергій може не розповідати усіх подробиць, аби не засмучувати рідних. Наталія каже, що вже серцем відчуває, коли брат у небезпеці.

«Мабуть на підсвідомому рівні, дивлячись той чи інший ролик, я вже розумію, мабуть, сьоме відчуття мені підказує, що це сталося саме у них. Я телефоную, він говорить, що це наші хлопці, це наш блокпост. Надіюсь на те тільки, щоб швидше все закінчилось і, звичайно, позитивно… і вони ще повернулись із перемогою. Тільки так... і всі живі», – ділиться сподіваннями Наталія.

Питання відпускати Сергія чи ні на передову, в сім’ї не поставало. Адже вважають, що захищати країну – це обов’язок. Наталія підбадьорює і батьків, і самого брата.

«Завжди по закінченню нашої розмови, щоб він себе беріг обов’язково. І не тільки він сам себе беріг, а щоб Бог його беріг. І тільки успіху, успіху, – і вперед! Думаю, що це обов’язок кожного, якусь часточку вкласти у державу, тим більше в такій ситуації», – розповідає сестра Сергія Євтушенка.

Бійцям важлива підтримка

Жінка вважає, що для бійців важлива підтримка не лише рідних, але й усіх українців. А найбільша відрада для брата – спілкування з сім’єю. Телефоном Сергій навіть примудряється робити з племінницею домашнє завдання.

«Коли вона говорить, що давай я тобі порахую якісь приклади, то це, він говорить, довго слухати взагалі не можна, але підтримка це дуже висока, звичайно», – говорить Наталія.

Сестра згадує, як раділи, коли побачили Сергія в новинах. Мати, в якої через хвилювання погіршився стан здоров’я, навіть обіймала та цілувала сина на екрані. Сім’я Євтушенків із нетерпінням чекає на зустріч зі своїм героєм. А перші дні після його повернення спланували ледь не щохвилинно.

«Хочу, щоб ти до нас приїхав з перемогою. Бажаю тобі всього найкращого, щоб ти захищав себе, захищав нашу вітчизну», – побажала своєму дядьку племінниця Сергія Софія.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG