Доступність посилання

ТОП новини

МЗС активно працює в соцмережах, щоб донести об’єктивну інформацію про Україну – Клімкін


Павло Клімкін
Павло Клімкін

МЗС нарощує зусилля у сфері комунікацій, щоб залучити до діалогу якомога більше людей у різних країнах, заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

За його словами, метою діяльності МЗС є, серед іншого, донесення об’єктивної інформації про Україну до якомога більшої кількості людей не лише на заході, а і на сході держави, поза її межами.

«Ми зараз дуже активно працюємо у соціальних мережах – у таких як Facebook, Twitter і так далі. Я сам веду Twitter. Позавчора ми створили і сторінку МЗС ВКонтакте. У нас є багато людей на сході країни, які не присутні у Facebook. І є багато людей у Росії, які теж не читають Facebook, але вони тепер зможуть прочитати нас ВКонтакте. Нехай краще вони читають нас, ніж будуть дивитись постійно канали російського телебачення або читати когось іншого», – наголосив Клімкін.

Також Клімкін пообіцяв розпочати радикальні реформи усередині міністерства, які враховуватимуть сучасні реалії і потреби українського суспільства і міжнародної спільноти. Очільник МЗС обіцяє більшу публічність і відкритість дипломатів, налагодження діалогу між дипломатичними місіями України за кордоном і місцевими елітами.

XS
SM
MD
LG