Доступність посилання

ТОП новини

Під запорізьке управління міліції принесли «коктейлі Молотова»


До запорізької міліції принесли «коктейлі Молотова»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:30 0:00

У Запоріжжі пікетувальники, що вимагають розслідування побиття міліціонерами представників Самооборони і Народної ради й покарати винуватців, принесли «коктейлі Молотова» до місцевого управління міліції.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, на пікет під управління МВС України в Запорізькій області зібралися до півтисячі протестувальників. Більшість складали представники Самооборони і «Правого сектору».

«У нас починається третій майдан – люстраційний. Проти бездіяльності міліції», – заявив Радіо Свобода старшина штабу Самооборони Запорізької області Ігор Грицаєнко.

За словами протестувальників, конфлікт стався вихідними, коли представники управління боротьби з економічною злочинністю святкували професійне свято в дорогому комплексі «Марко Поло». До них завітав лідер Самооборони Сергій Тіунов з чотирма самооборонівцями. Відбувся конфлікт зі стріляниною. Наразі побиті самооборонівці перебувають на лікуванні.

До протестувальників вийшов голова запорізького обласного управління МВС Віктор Ольховський.

«Ми проводимо розслідування. Всі винні будуть покарані згідно з рішенням суду», – зазначив правоохоронець. Пікет на цьому не закінчився, і протестувальники вирушили пікетувати й прокуратуру з вимогою відставки облпрокурора Олександра Шацького.

Координатор акції від «Правого сектору» заявив, що прокурор заважає проведенню розслідувань.

XS
SM
MD
LG