Доступність посилання

ТОП новини

Сили АТО фіксують сліди російської підтримки сепаратистів – Селезньов


Проросійський сепаратист у Донецьку, 7 липня 2014
Проросійський сепаратист у Донецьку, 7 липня 2014

Сили антитерористичної операції продовжують фіксувати сліди російської підтримкт дій сепаратистів. Про це повідомив речник АТО Владислав Селезньов на своїй сторінці у Facebook.

«По командному пункту окремої механізованої бригади, що розташований неподалік Антрацита вівся вогонь силами двох батарей 120-міліметрових мінометів. Після проведення контрдій силами АТО і зачистки вогневих позицій противника було виявлено 12 слідів від плит міномету 120-мм та 1 слід від плити міномету 82-мм. Також на вогневих позиціях бойовиків було вилучено 120-міліметрову міну, пакет метальних зарядів, чохол на каску камуфляжу збройних сил Росії, вишибні заряди, набір сухого пайка російського виробництва», – йдеться у повідомленні.

Сьогодні міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт зазначив, що Росія посилює активність щодо дестабілізації ситуації на сході України.

«У час, коли міжнародна увага прикута до інших подій, є численні ознаки того, що активіність Росії щодо дестабілізації в Україні посилюється», – зазначив Більдт на своїй сторінці у Twitter.

Сьогодні президент Росії Володимир Путін висловив глибоке занепокоєння наступальними діями з боку українських Збройних сил і наголосив на їхній неприйнятності. Як сказав прес-секретар російського керівника Дмитро Песков, про це йшлося цього дня в перебігу зустрічі президента Росії з канцлером Німеччини Анґелою Меркель у бразильському Ріо-де-Жанейро.

XS
SM
MD
LG