Доступність посилання

ТОП новини

У московському метро загинуло 20 людей


Москва метро
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:57 0:00

Кількість жертв аварії у московському метро зросла до 20 людей: 19 з них загинули на місці, ще одна людина померла у лікарні. Поранено понад 160 осіб. Про це заявив представник Міністерства з надзвичайних ситуацій Росії по Москві Олександр Гаврилов.

За словами голови департаменту охорони здоров’я Москви Георгія Голухова, у лікарнях Москви перебуває понад 120 осіб, у тому числі машиніст аварійного поїзда. Більшість постраждалих у важкому стані.

Мер Москви Сергій Собянін оголосив у Москві жалобу 16 липня. За словами мера, робота з відновлення руху на «синій гілці» метро займе близько двох діб.

За словами представника МНС по Москві Віктора Бірюкова, ймовірно, відбулося помилкове спрацьовування сигналізації через раптове зниження напруги, потяг різко загальмував – передні вагони були зім’яті задніми. Причиною аварії також могла стати несправність стрілочного переводу.

Порушено кримінальну справу за статтею про порушення транспортної безпеки.

Сьогодні вравці три вагони поїзда у московському метрополітені зійшли з рейок за 200 метрів від станції «Слов’янський бульвар».

XS
SM
MD
LG