Доступність посилання

ТОП новини

«Перший національний» запускає 15 нових проектів наживо


Наталка Седлецька запускає новий проект розслідувань про корупційні схеми політиків
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:16 0:00

Наталка Седлецька запускає новий проект розслідувань про корупційні схеми політиків

«Перший національний» канал презентував 15 нових телевізійних проектів у рамках переходу на суспільне мовлення. Загалом канал запланував мовлення у кількох напрямках: журналістські розслідування («Слідство. Інфо», «Схеми»), дитячі програми («Хочу бути», «Школа Мері Поппінс», «Національний відбір на Дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2014»), новинний блок («Новини, «Підсумки дня», «Спорт. Новини»), економічні проекти (Перша шпальта»), пізнавальні програми про Україну («Моя країна», «Подорожуй Першим!»), програми-діалоги («Найєм-time», «Перша студія») та програми до масштабних подій («Національні дебати» та «Футбольна самба»).

Проект Наталки Седлецької «Схеми», виходитиме на «Першому національному» від 17 липня. Це буде програма розслідувань про корупцію у великій політиці, зловживання чиновників владою, про оборудки, афери та схеми. Програма розслідувань є спільним проектом Радіо Свобода і Першого національного. Радіо Свобода фінансує проект, надає техніку та офіс, а «Перший національний» надає свою студію та ефірний час.

«Фінансує цей проект прозоро саме Радіо Свобода – авторитетне видання, яке вже 60 років із незаплямованою репутацією, що мені було дуже важливо», – додала автор проекту Наталка Седлецька.

Суспільне мовлення в Україні почне працювати 1 січня 2015 року. Про це в ефірі Радіо Свобода повідомила у травні тодішній заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Вікторія Сюмар. Закон «Про суспільне телебачення і радіомовлення» був ухвалений Верховною Радою 17 квітня 2014 року.

XS
SM
MD
LG