Доступність посилання

ТОП новини

На засіданні РБ ООН Україна надасть докази причетності Росії до катастрофи Boeing-777 – Сергеєв


Уламки Боінгу-777
Уламки Боінгу-777

Постійний представник України в Раді безпеки ООН Юрій Сергеєв заявляє, що на сьогоднішньому засіданні Ради безпеки у зв`язку з падінням малайзійського літака Boeing-777 у Донецькій області Україна надасть докази причетності Росії до катастрофи літака. Про це він написав на своїй станиці у Twitter.

«Україна надасть докази російської військової причетності до аварії Boeing. Цей злочин має бути повністю розслідувано», – написав він.

Сьогодні, 18 липня, відбудеться екстрене засідання Ради безпеки ООН у зв`язку з падінням малайзійського літака Boeing-777 у Донецькій області. Засідання відбудеться за запитом Великої Британії і розпочнеться о 17.00 за київським часом.

17 липня о 16.20 в небі над Донецькою областю був збитий малайзійський лайнер, який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. За даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій, на борту літака перебувало 298 чоловік, зокрема 15 членів екіпажа. СБУ опублікувала записи розмов бойовиків, з яких виходить, що саме вони збили літак.

XS
SM
MD
LG