Доступність посилання

ТОП новини

Росія також відповідальна за загибель «Боїнга-777» – Сергеєв


Кияни продовжують нести квіти та іграшки до посольств Нідерландів та Малайзії, 18 липня 2014
Кияни продовжують нести квіти та іграшки до посольств Нідерландів та Малайзії, 18 липня 2014

Відповідальність за загибель пасажирів «Боїнга-777» на Донеччині лежить також і на Росії, яка постачала бойовикам сучасну зброю. Про це заявив постійний представник України в ООН Юрій Сергеєв на засіданні Ради безпеки організації.

«Цієї трагедії не було б, якби Росія не підтримувала терористів, якби не постачала їм складні і досконалі протиповітряні системи», – зазначив Сергеєв.

Постійний представник України в ООН нагадав, що Київ постійно оприлюднює інформацію про те, що Росія підтримує бойовиків.

Сьогодні президент США Барак Обама заявив, що є докази того, що малайзійський лайнер на Донеччині був збитий ракетою «земля-повітря», випущеною з території, контрольованої проросійськими сепаратистами.

Сепаратисти свою причетність до цієї катастрофи відкидають.

17 липня о 16:20 в небі над Донецькою областю був збитий малайзійський лайнер, який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. За даними Державної служби України з надзвичайних ситуацій, на борту літака перебувало 298 чоловік, зокрема 15 членів екіпажу. СБУ опублікувала записи розмов бойовиків, із яких виходить, що саме вони збили літак.

СБУ перехопила розмову бойовиків групи Безлера про збитий пасажирський літак

Здобуті СБУ переговори бойовиків щодо зенітно-ракетного комплексу «Бук-М»

XS
SM
MD
LG