Доступність посилання

ТОП новини

Представники Малайзії вирушили до місця падіння «Boeing-777»


Представники ОБСЄ на місці трагедії
Представники ОБСЄ на місці трагедії

Представники Малайзії прибули до України для участі в розслідуванні катастрофи збитого російськими бойовиками літака ”Boeing-777”. Команда фахівців зі Спеціальної групи порятунку та ліквідації катастроф Малайзії вже вирушила до Донецької області.

Як повідомляє прес-служба аеропорту «Бориспіль» на своїй сторінці в Facebook, літак «Boeing-747» авіакомпанії Malaysia Airlines приземлився в «Борисполі» о 4:00 за київським часом. За даними прес-служби, на борту перебували 130 пасажирів, серед яких − представники відповідних структур держави Малайзія, які прибулих для участі в роботі комісії з розслідування катастрофи «Boeing-777».

Також борт доставив багаж і вантажі, необхідні для здійснення відповідної діяльності в рамках розслідування подій, пов`язаних із падінням літака.
Національне бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів із цивільними повітряними суднами запросило взяти участь у розслідуванні причин катастрофи в Донецькій області малайзійського авіалайнера «Боїнг-777», що виконував рейс Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), міжнародні авіаційні організації та представників авіаційної влади Малайзії та Нідерландів.

XS
SM
MD
LG