Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики обстрілюють центр Луганська із «Градів» і мінометів – Селезньов


Зруйнована внаслідок влучання снаряда школа, Луганськ. Фото від 16 липня 2014 року
Зруйнована внаслідок влучання снаряда школа, Луганськ. Фото від 16 липня 2014 року

Бойовики обстрілюють центр Луганська із РСЗВ БМ-21 «Град» і мінометів, пошкоджено школу, гуртожиток і низку будівель у центрі міста, повідомляє прес-офіцер АТО Владислав Селезньов із посиланням на джерела.

«15:00. За інформацією джерел, бойовики ведуть вогонь по центру Луганська. Вогонь ведеться з РСЗВ БМ-21 «Град», які раніше прибули до міста з боку Краснодона. Також для обстрілу мирних громадян міста бойовики використовують міномет, встановлений на вантажному автомобілі», – написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у неділю.

Також Селезньов додав, що джерела повідомляють, що снаряди пошкодили школу, гуртожиток та інші будівлі в центрі міста. «Очевидно, що вогонь ведеться з метою скомпрометувати сили АТО», – йдеться в повідомленні.

Він також нагадав, що сили АТО завдають тільки точкових ударів по позиціях бойовиків. Інформація про місця перебування бойовиків надходить оперативним шляхом, зокрема і завдяки повідомленням місцевих жителів.

«Водночас сили АТО не застосовують артилерію і авіацію в Луганську та Донецьку, в інших населених пунктах, у місцях, де перебувають мирні громадяни України», – наголосив Владислав Селезньов.

Раніше повідомляли, що в центрі Луганська горять кілька будівлі.

XS
SM
MD
LG