Доступність посилання

ТОП новини

Не забудьте про мого чоловіка – дружина полоненого офіцера


Не забудьте про мого чоловіка – дружина полоненого офіцера
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:21 0:00

Не забудьте про мого чоловіка – дружина полоненого офіцера

Житомир – Майже два тижні у полоні бойовиків на Донбасі перебуває офіцер зі збитого Ан-26 Сергій Мордвинов. Його дружині Любові сепаратисти заявили, що готові обміняти чоловіка. Посередниками вони вимагають професійних переговірників.

Кадри допиту офіцера зі збитого бойовиками військово-транспортного Ан-26 здійняли чималий шум в інтернеті. На них – роздягнений і побитий чоловік мужньо спілкується з невідомими зловмисниками.

Дружина Сергія Мордвинова про його полон дізналася зі ЗМІ. Жінка розповідає, що бранцю дозволили зателефонувати додому, але нічого конкретного він не сказав. Лише намагався переконати, що з ним усе гаразд, щоб не хвилювалася.

«Мій чоловік сказав, щоб я не хвилювалася. Все добре. Попросив передзвонити його батькам і сказати, що він у порядку, просто у нього сідає телефон», – розповідає Любов Мордвинова.

Згодом, з новин Любов Мордвинова дізналася про збитий на Луганщині літак і зрозуміла, що не все так просто

«Я до останнього сподівалася, що його там немає, що це не з ним. І навіть якщо він був на тому літаку, я булла впевнена, що він десь переховується», – продовжує Любов.

Не одразу упізнала побитого чоловіка

Побачивши відеодопиту, Любов упізнала чоловіка не одразу. З синців на обличчі та руках зрозуміла, що Сергія жорстоко били. У пошуках інформації жінка кинулася обдзвонювати усі відомі їй офіційні інстанції, – але марно. Ніхто не зміг сказати нічого конкретного.

«Я почала піднімати на ноги усіх, кого могла. Не розумію одного. Чому інформація замовчується? Я хочу, щоб телебачення підтвердило, що він не льотчик. Він упаковував вантажі та супроводжував їх. Він не повинен був опускатися на землю чи брати участь в військових діях», – наголошує жінка.

У відчаї, Любов Мордвинова звернулася за допомогою до депутатів міської ради. Саме під час виступу у сесійній залі на зв’язок з нею вийшли бойовики. Вони заявили, що готові обміняти офіцера на полонених українською армією сепаратистів. То ж тепер у дружини Сергія Мордвинова з’явилася надія.

Тепер Любов Мордвинова просить про одне: «Його знають багато людей в усій Україні. Десантне товариство! Не забудьте мого чоловіка!»

Для звільнення заручників важливе кожне слово – переговорник Рубан
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:32:16 0:00

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG